Lajme

Aleanca për Media Etike zhvillon mbledhjen vjetore të saj
Aleanca për Media Etike zhvilloi më datën 3 Tetor të këtij viti takimin e radhës me mediat anëtare për të diskutuar rreth punës vjetore të kryer prej saj. Gjatë takimit, një prej pikave të agjendës ishte zgjedhja e Bordit të ri të Etikës, ku u rivotua me një mandat 2- vjeçar Bord...
Read More
Aleanca për Media Etike është një grup vullnetar i mediave shqiptare të përkushtuara për të zbatuar rigorozisht Kodin e Etikës së Gazetarit. Anëtarët zbatojnë vendimet për shkelje në raportim të marra nga Bordi të Etikës, i përzgjedhur nga anëtarët e AME-s.
Kjo faqe interneti është ndërtuar me mbështetjen e UNESCO-s si pjesë e projektit të financuar nga BE-ja "Ndërtimi i besimit në media në Evropën Juglindore dhe Turqi". Përmbajtja e publikuar në këtë faqe interneti nuk përfaqëson pikëpamjet e UNESCO-s, as të Bashkimit Evropian. .