Anëtarët

Anëtarët themelues të AME-s janë 16 media të shkruara dhe audiovizive. Aleanca mbron anëtarët e saj ndaj presioneve dhe sulmeve të padrejta të qeverisë apo individëve me interesa të dyshimta.

 1. 27.al
 2. Citizens-Channel.com
 3. Dosja.al
 4. Droni.al
 5. Exit.al
 6. Faktoje.com
 7. Gazeta DITA
 8. Gogo.al
 9. Lapsi.al
 10. Mapo.al
 11. Opinion.al
 12. Politiko.al
 13. Tpz.al
 14. TvT
 15. Joq-albania.com
 16. Historia-ime.com

Si të bëhesh anëtar i EMA-s

E vetmja mënyrë për të kufizuar qeveritë në hartimin e ligjeve dhe rregulloreve që cënojnë aktivitetin e medias dhe gazetarëve është vetë – rregullimi i punës tonë.

Bashkohu tani me komunitetin e gazetarëve profesionistë dhe medias, në përpjekjen për të rritur standardet profesionale, për të promovuar gazetari cilësore dhe për të forcuar vetë-rregullimin si garancia e vetme e mbrojtjes së lirisë së medias, në Shqipëri.

Anëtarësimi ynë është gjithëpërfshirës dhe i barabartë për të gjithë organizatat mediatike.

Si anëtar i Aleancës për Media Etike, mund të jeni pjesë e një komuniteti profesionistësh që bashkëpunojnë në zbatimin e kodit të etikës dhe vetë-rregullimit me qëllim promovimin e një medie të lirë dhe të besueshme në shoqërinë shqiptare.

Anëtarësia është e hapur për çdo media, qoftë ajo gazetë, faqe internet, televizion apo stacion radio.

Për të mësuar më shumë, ose për t’u bashkuar me AME-n dërgoni një email në: info@kshm.al