Vendime

Egon Velaj - Pamfleti.net

Ankuesi: Egon Velaj
Kundër: Pamfleti.net
Shkelja: Neni 8, 9
Vendimi: Miratohet

Më Shumë
Vendimi - Vanesa Hasa - Joq Albania

Ankuesi: Vanesa Hasa
Kundër: Joq Albania
Shkelja: Neni 14
Vendimi: Nuk miratohet

Më Shumë
Vendimi - Irisa Dake - Joq Albania

Ankuesi: Irisa Dake
Kundër: Joq Albania
Shkelja: Neni 9
Vendimi: Miratohet

Më Shumë
Vendimi - Mona Koa - Joq Albania

Ankuesi: Mona Koa
Kundër: Joq Albania
Shkelja: Neni 9
Vendimi:Nuk miratohet

Më Shumë
Vendimi - Gjon Karrica - Alfapress

Ankuesi: Gjon Karrica
Kundër: Alfapress
Shkelja: Neni 1, 9
Vendimi: Miratohet

Më Shumë
Vendimi - Gjon Karrica - Balkanweb

Ankuesi: Gjon Karrica
Kundër: Balkanweb.al
Shkelja: Neni 1, 9
Vendimi: Miratohet

Më Shumë
Vendimi - Gjon Karrica - Pamfleti

Ankuesi: Gjon Karrica
Kundër: Pamfleti.net
Shkelja: Neni 1, 9
Vendimi: Miratohet

Më Shumë
Armando Braho - Fax News Albania

Ankuesi: Armando Braho
Kundër: Fax News Albania
Shkelja: Neni 14, 17
Vendimi: Miratohet

Më Shumë
Erjola Cahani - ABC News

Ankuesi: Erjola Cahani
Kundër: ABC News
Shkelja: Neni 13
Vendimi: Nuk miratohet

Më Shumë
Nevila & Besnik Dudaj - Tellalli.al

Ankuesi: Nevila & Besnik Dudaj
Kundër: Tellalli.al
Shkelja: Neni 1, 2
Vendimi: Miratohet

Më Shumë
Aleanca për Media Etike është një grup vullnetar i mediave shqiptare të përkushtuara për të zbatuar rigorozisht Kodin e Etikës së Gazetarit. Anëtarët zbatojnë vendimet për shkelje në raportim të marra nga Bordi të Etikës, i përzgjedhur nga anëtarët e AME-s.
Kjo faqe interneti është ndërtuar me mbështetjen e UNESCO-s si pjesë e projektit të financuar nga BE-ja "Ndërtimi i besimit në media në Evropën Juglindore dhe Turqi". Përmbajtja e publikuar në këtë faqe interneti nuk përfaqëson pikëpamjet e UNESCO-s, as të Bashkimit Evropian. .