Vendime

Irena Dule - Top Channel

Ankuesi: Irena Dule
Kundër: Top-channel.tv
Shkelja: Neni 8, 9, 13
Vendimi: Miratohet

Më Shumë
Arben Dizdari - Oranews

Ankuesi: Arben Dizdari
Kundër: Oranews.tv
Shkelja: Neni 1
Vendimi: Nuk miratohet

Më Shumë
Edlira Petri - Fiks Fare

Ankuesi: Edlira Petri
Kundër: Fiks Fare
Shkelja: Neni 1
Vendimi: Nuk miratohet

Më Shumë
Leonora Elezi - Joq Albania

Ankuesi: Leonora Elezi
Kundër: Joq Albania
Shkelja: Neni 1, 2, 8
Vendimi: Miratohet

Më Shumë
Dorela Lazaj - Politiko.al

Ankuesi: Dorela Lazaj
Kundër: Politiko.al
Shkelja: Neni 8
Vendimi: Nuk miratohet

Më Shumë
Entenela Ndrevataj - Lapsi.al

Ankuesi: Entenela Ndrevataj
Kundër: Lapsi.al
Shkelja: Neni 8, 9
Vendimi: Nuk miratohet

Më Shumë
Aleanca për Media Etike është një grup vullnetar i mediave shqiptare të përkushtuara për të zbatuar rigorozisht Kodin e Etikës së Gazetarit. Anëtarët zbatojnë vendimet për shkelje në raportim të marra nga Bordi të Etikës, i përzgjedhur nga anëtarët e AME-s.
Kjo faqe interneti është ndërtuar me mbështetjen e UNESCO-s si pjesë e projektit të financuar nga BE-ja "Ndërtimi i besimit në media në Evropën Juglindore dhe Turqi". Përmbajtja e publikuar në këtë faqe interneti nuk përfaqëson pikëpamjet e UNESCO-s, as të Bashkimit Evropian. .